• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Concursul de tir a determinat clasamentul final al Spartachiadei MAI

Concursul de tir a determinat clasamentul final al Spartachiadei MAI

There are no translations available.

Concursul de tir desfăşurat la finele săptămînii la poligonul "Dinamo" din capitală a determinat clasamentul final al Spartachiadei anuale a Ministeruluiu Afacerilor Interne (MAI) în cadrul tuturor structurilor subordinate.

Campioni în prima grupă valorică au devenit: Mihail Cerlat (pistol Kalaşnikov PM 1, Brigada de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger” ), Iurie Cușnir  (pistol Kalaşnikov PM 4, Inspectoratul Național de Patrulare), Alexandru Olari (puşcă, Serviciul Protecțieie Sociale și Situațiilor Excepționale). "Acesta-i al doilea titlu de campion cucerit de mine la individual în cadrul Spartachiadelor”, a declarat la finele concursului Mihail Cerlat. ”Ea a contibuit, în mare măsură, ca să devenim campioni în clasamentul final al Spartachiadei MAI a treia oară consecutiv”, l-a completat responsabilil de sport din cadrul BPDS ”Fulger”, Vasile Cara, multiplu campon european și mondial la lupta universală.

În cea de-a doua grupă valorică pe primele locuri la individual, la probele sus-indicate,  s-au clasat: Veaceslav Popa, Igor Lungu, Arcadie Cernobai, toți de la Direcția de Poliție din municipiul Chișinău. În grupa raioanelor campioni au devenit: Oleg Crețu (Ungheni), Andrei Vîju (Leova), Andrei Slisarenco (Căușeni).

Clasamentul final pe echipe în prima grupă valorică la tir are următoarea configuraţie: Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare”, Brigada de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger”, Serviciul Protecției Sociale și Situțiilor Excepționale.

În cea de-a două grupă premiante în concursul pe echipe au devenit, în ordine, selecționatele Direcției de Poliție a mun.Chișinău, Direcția de Poliție din mun.Bălți, Inspectoratul de Poliție din sectorul Rîșcani al capitalei.

În grupa raioanelor pe primull loc s-a clasat selecţionata din Bender, care a fost urmată de echipa din Ungheni și Fălești.

Spartachiada MAI se desfăşoară tradiţional anual la sambo, cros, minihaltere, pentatlon poliţienesc, minifotbal, volei, tir. Bilanţul final urmează să fie făcut în zilele imediat următoare.