• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Performanţa senzaţională a lui Jimmy Butler în NBA

Performanţa senzaţională a lui Jimmy Butler în NBA

There are no translations available.

Jimmy Butler a doborît unul dintre recordurile din NBA, care i-a aparţinut lui Michael Jordan. Jucătorul echipei Chicago Bulls a marcat 40 de puncte în a doua jumătate a meciului cu Toronto Raptors. În cariera sa, Jordan a înscris maxim 39 de puncte în a doua parte a unei partide de baschet.

Baschetbalistul echipei Chicago Bulls, Jimmy Butler, a marcat doar 2 puncte în prima jumătate a partidei cu Toronto Raptors din NBA. El a primit un cot în gură de la un adversar şi a avut nevoie de 5 copci pentru a fi oprită sîngerarea.

Butler a revenit pe parchet în a doua parte a meciului şi a fost de neoprit, înscriind 40 de puncte.

Jucătorul formaţiei Chicago Bulls a înscris 21 de puncte în al treilea sfert şi a acumulat 19 puncte în ultima repriză.

Butler a reuşit un coş de 3 puncte cu 30 de secunde înainte de finalul partidei cu Toronto Raptors. Apoi el a transformat două aruncări de pedeapsă şi a adus victoria lui Bulls, care s-a impus cu 115-113.

Bulter a doborît astfel recordul legendarului Michael Jordan, care în 1988, în partea a doua a meciului cu Milwaukee Bucks, a înscris 39 de puncte. Deşi a stabilit o performanţă istorică, Bulter a declarat că nu poate fi comparat cu Michael Jordan.

Chicago Bulls ocupă locul secund în Conferinţă de Est din NBA, în timp ce pe poziţia a treia se află Miami Heat. Aceasta a cîştigat cu 97-75 meciul cu Washington Wizards. Cel mai bun jucător al echipei învingătoare a fost Chris Bosh, care a marcat 23 de puncte.