• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various D&D Олимпус-85 USEFS Chișinău a devenit liderul campionatului național de handbal

D&D Олимпус-85 USEFS Chișinău a devenit liderul campionatului național de handbal

There are no translations available.

Echipa de handbal masculin D&D Олимпус-85 USEFS Chișinău a devenit liderul clasamentului campionatului național după ce a învins în derbiul etapei preliminare formația PGU Tiraspol cu scorul 33-30, relatează MOLDPRES.

Partida desfășurată la complexul de sporturi Alexia din capitală  a avut un start nereușit pentru gazde. Ele au fost conduse pe tot parcursul primei reprize, care s-a încheiatîn devafoarea lor  cu scorul 10-15. A urmat, însă un reviriment spectaculos  al ”olimpicilor” și un final pe măsura așteptărilor suporterilor lor. În consecință, o victorie cu scorul 33-30.

”Ne-am pregătit minuțios de acest derbi. Sperăm să avem o evoluție bună, pe măsura așteptărilor îi în faza finală a campionatului”, a declarat la finele meciului veteranul echipei chișinăuiene, Alexei Pervanciuc.

Cel mai bun golgheter al meciului a fost fratele său, Alexandru Pervanciuc, care a marcat 9 goluri. În partida tur de la Tiraspol a fost înregistrat un scor de egalitate (25-25).

Pînă la meciul de la arena Alexia competitoarele se aflau la egalitate de puncte (27) în clasament. Ambele au promovat în etapa finală a turneului. Partenerele lor de întrecere vor fi echipele Școlilor sportive nr.1 și 2 din capitală.