• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various D&D Olimpus-85 USEFS a cîștigat la pas turneul ”Cupa Chișinăului 2016”

D&D Olimpus-85 USEFS a cîștigat la pas turneul ”Cupa Chișinăului 2016”

There are no translations available.

Echipa de handbal masculin D&D Olimpus-85 USEFS a cîștigat ieri, lejer, la sala Alexia din capitală, turneul internațional ”Cupa Chișinăului 2016”, organizat de primăria municipiului, relatează MOLDPRES.

În ultimul meci disputat, aceasta a învins formația ucraineană Portovik (Iujnîi) cu scorul 45-26. Locul doi i-a revenit echipei Politehnica Iași (România), iar pe trei s-a clasat Portovik. ”Turneul a fost organizat în perioada cînd campionatul național încă nu s-a încheiat. Am ținut cont de acest lucru. Nu am forțat nota în nici un meci, pentru a evita accidentările. Am exersat și unele scheme de joc. Pe scurt, a fost o competiției utilă”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei moldovene, Nicolae Gomeniuk. ”Am atins toate sarcinile schițate”, l-a completat managerul-jucător al clubului Alexei Pervanciuc.

Iat[ componeța echipei cîștigătoare în ultimul meci: Alexei Pervanciuc, Alexandru Pervanciuc, Daniel Furtună, Andrei Cojocaru, Dmytro Veremchuk, Artiom Moghilka, Maxim Sipulin, Serghei Burbulea, Maxim Pleșca, Andrei Minciuc, Călin Oprea, Alexandru Ouș.

Trei jucători ai clubului moldovean au devenit laureați ai turneului. Dmytro Veremchuk a fost desemnat cel mai bun portar. Maxim Sipulin a devenit cel mai bun golgheter. El a marcat 42 de goluri. Alexandru Pervanciuc a fost declarat cel mai bun jucător.

D&D Olimpus-85 USEFS este multiplă campioană națională și se situează în prezent pe primul loc în clasamentul campionatului.