• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Ivan Kapsamun, campion al Olimpiadei APSM la tenis de masă

Ivan Kapsamun, campion al Olimpiadei APSM la tenis de masă

There are no translations available.

Reporterul site-ului sporter.md, Ivan Kapsamun, candidat de maeștri ai sportului, a devenit ieri campion al Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) la tenis de masă, relatează MOLDPRES.

El a învins în toate partidele disputate cu scorul 3-0. Unicul care a avut șansa să-i oprească cursa spre primul loc a fost ocupantul locului doi, Ion Robu, reporter la AIS MOLDPRES, care i-a cedat în etapa a cincea a turneului în primul set doar în prelungiri (13-15), iar în setul al treilea cu scorul  9-11. ”Important este că am învins și m-am apropiat de recordul Olimpiadei - opt titluri cîștigate în anii precedenți de Ion Robu”, a declarat pentru agenție cîștigătorul.

Titlul cucerit a fost al șaselea în cariera sa. Locul trei i-a revenit candidatului de maeștri ai sportului Alexei Jereghi de la revista ”Sport v Moldove”.

Concursul de tenis de masă a fost al treilea din programul Olimpiadei, care include 11 discipline sportive și se desfășoară al 17-a an. Anterior au avut loc turneele de bowling și biliard, la care a învins Arcadie Munteanu, reporter la PRO TV. Bilanțul Olimpiadei este făcut tradițional la 2 iulie, Ziua Internațională a Ziaristului Sportiv.