• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Echipa MAI a fost cea mai tare

Echipa MAI a fost cea mai tare

There are no translations available.

Selecționata Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a devenit astăzi, la stadionul ”Dinamo”, campioana Spartachiadei structurilor de forță din țară la minihaltere.

Din componența echipei au făcut parte sergentul Constantin Cocier (70 kg), sergentul major Vasile Cornovean (80 kg), locotenentul Gheorghe Antoci (90 kg), sergentul Dumitru Stici (rezervă),  toți de la Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, și Valeriu Bîtcă (plus 90 kg) de la Brigada de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger”. ”Am avut o evoluție bună la Spartachiada MAI, desfășurată în urmă cu aparoximativ o săptămînă, clasîndu-ne pe primu loc. În temei, precum vedeți, noi am alcătuit reprezentativa Ministerului. Buna formă sportivă  ne-a permis să concurăm cu succes și la recentul turneu”, a declarat Gheorghe Antoci.

Pe locul doi s-a clasat formația Departamentului Instituțiilor Penitenciare, iar pe trei – lotul Serviciului Protecției  și Pazei de Stat. ”Este rezultatul pe care mizam să-l obținem”, a precizat multiplul campion național la sambo și judo, Tudor Buzu, responsabil de sport la SPPS.

Spartachiada se desfășoară sub egida Clubului Sportiv Central ”Dinamo”. Ea a fost a doua din programul competițional. Anterior a avut loc turneul la sambo. Pe 6 mai este programat concursul la tenis de masă.