• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Omagiată în prezența rectorului USEFS

Omagiată în prezența rectorului USEFS

There are no translations available.

Campioana Moldovei la handbal masculin, echipa Olimpus-85 USEFS a fost omagiată astăzi, într-un cadru festiv, la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) în prezența rectorului instituției, Veaceslav Manolache, relatează MOLDPRES.

”Vă felicit cu ocazia frumoasei victorii repurtată. Mă bucur că majoritatea membrilor  echipei își fac sau și-au făcut studiile la USEFS. Voi sprijini în continuare eforturile voastre de a realiza performanțe. Pentru a fi la nivelul exigențelor și pe viitor este necesar să faceți permanent recuperarea. Iată de ce vă ofer tuturor permise la bazinul de înot al instituției”, a declarat oficialul.

”A fost o ediție de campionat interesantă, viu disputată. Am reușit să învingem în trei din cele patru meciuri desfășurate în compania eternei noastre rivale, formația PGU Tiraspol, și faptul ca atare s-a dovedit a fi decisiv în lupta pentru titlu. Urmează o pauză de reafcere după care vom relua pregătirile de viitorul campionat, participarea în turneele intercluburi europene”, a precizat directorul clubului Olimpus-85 USEFS, Alexei Pervanciuc.

Asistența a urmărit în debutul manifestării un film despre campionat, partidele-cheie din cadrul lui.