• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Premiul pentru cea mai frumoasă lovitură de la Turneul Campioanelor

Premiul pentru cea mai frumoasă lovitură de la Turneul Campioanelor

There are no translations available.

Simona Halep, a 4-a jucătoare de tenis a lumii, a reuşit cel mai spectaculos punct de la Turneul Campioanelor, conform unei anchete a WTA. Halep s-a aflat pe primul loc în preferinţele fanilor, cu o lovitură superbă pe care a executat-o în meciul din grupe contra campioanei Dominika Cibulkova.

Halep nu a trecut de grupe la Singapore, însă a lăsat o impresie frumoasă în ultimul meci (3-6, 6-7 cu Cibulkova). Simona a ieşit în evidenţă în special cu o lovitură rar întîlnită în tenis, care a primit nu mai puţin de 69% din voturi pe site-ul wtatennis.com. Pe locul secund, la o distanţă uriaşă (10%), s-a clasat Svetlana Kuzneţova, rusoaica reuşind punctul spectaculos în duelul cu Garbine Muguruza din grupe. Podiumul este completat de Dominika Cibulkova (7%), campioana competiţiei fiind nominalizată de trei ori în sondajul respectiv.

Cum au votat suporterii pe site-ul WTA:

1. Simona Halep - 69%

2. Svetlana Kuzneţova - 10%
3. Dominika Cibulkova - 7%
4. Dominika Cibulkova - 6%
5. Svetlana Kuzneţova - 3%
6. Madison Keys - 2%
7. Dominika Cibulkova - 2%
8. Karolina Pliskova - 1%

Fanii au fost fascinaţi de lovitura Simonei, care a blocat incredibil un atac pe care 99% din jucătoarele din circuit nu l-ar fi putut ajunge! Răspunsul ei a lăsat-o fără replică pe Dominika, mingea aterizând precum o scurtă perfectă, lîngă fileu.