• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various APSM a făcut bilanțul Olimpiadei anuale

APSM a făcut bilanțul Olimpiadei anuale

There are no translations available.

Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) a făcut ieri bilanțul tradiționalei Olimpiade anuale, rezervată cronicarilor, relatează MOLDPRES.

Titlul de campion absolut l-a cucerit Arcadie Munteanu de la PRO TV, care a cîștigat concursurile de bowling, biliard, badminton, egalînd performanța stabilită în 2000 de reporterul Agenției Informaționale de Stat MOLDPRES Ion Robu, și a fixat un nou record al numărului de locuri premiante, după ce a urcat pe podium și la turneele de tenis, fotbal, natație.

Campioni ai ediției din anul curent au mai devenit Mihai Sîtnic (tenis) de la postul de televiziune Prime, Dumitru Plămădeală  (fotbal), administratorul site-ului sportusbet.com, Eduard Ciobanu (joc de dame), președintele APSM, Victor Orehov (natație), fotoreporter al site-ului sporter.md, Ivan Capsamun (tenis de masă, sporter.md), Alexei Jereghi (baschet, veteran), Pavel Brădescu (șah), angajat la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.

Toți campionii și premianții s-au învrednicit de diplome ale APSM și federațiilor de profil.

Consilierul Prim-ministrului, Dragoș Hîncu, a oferit  diplome ale Guvernului Republicii Moldova ziariștilor Serghei Lisevici (portalul sports.md), Ion Robu (AIS MOLDPRES), Mihai Sandu (Moldova 1), Serghei Doneț (Comitetul Național Olimpic și Sportiv), Radu Galbur (Publika TV) ”pentru înaltă măiestrie profesională și contribuție esențială la promovarea sportului”.

Circa 20 de jurnaliști și veterani au primit diplome ale APSM.

Petru Jardan, Igor Iuzefovici și Pavel Cebanu au devenit membri de onoare ai APSM.

Olimpiada APSM s-a desfășurat pentru a 17-ea oară. La manifestare a fost prezent ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu.