• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Serena Williams a anunţat că se mărită

Serena Williams a anunţat că se mărită

There are no translations available.

Serena Williams, locul 2 în clasamentul mondial, a făcut joi seară un anunţ important: s-a logodt cu Alexis Ohanian, co-fondatorul reţelei de socializare Reddit. Serena a dezvăluit că a primit o cerere în căsătorie romantică, pe care a acceptat-o fără să stea pe gînduri.

În vîrstă de 35 de ani, Serena Williams îşi va oficializa relaţia cu antreprenorul american Alexis Ohanian (33 de ani). Cei doi formează un cuplu din anul 2015, dar au ţinut relaţia lor departe de ochii presei. Serena a anunţat că se mărită printr-un text postat chiar pe site-ul deţinut de Alexis: "Am venit acasă ceva mai tîrziu, iar cineva îmi împachetase bagajele: mă aştepta destinaţia Roma. Am ajuns în cel mai fermecător loc, acolo unde stelele noastre s-au ciconit. La aceeaşi masă ne-am întîlnit pentru prima oară din întîmplare. El s-a aşezat în genunchi şi a spus patru cuvinte, iar eu am răspuns: Da!"

Viitorul soţ al Serenei a distribuit poezia pe Facebook, răspunzînd printr-un comentariu: "Şi tu m-ai făcut cel mai fericit om de pe planetă". Americanca a fost nevoită să amîne petrecerea de logodnă, întrucît vineri a zburat la Auckland, unde urmează să joace săptămîna viitoare.