• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Novak Djokovic va fi tată pentru a doua oară

Novak Djokovic va fi tată pentru a doua oară

There are no translations available.

Tenismanul sîrb Novak Djokovic, numărul doi mondial, și soția sa Jelena Ristic așteaptă al doilea lor copil, care va veni pe lume în a doua parte a acestui an, informează presa din Serbia.

Conform site-ului "In Serbia", Jelena se află în cea de-a doua lună de sarcină și va rămîne la Monte Carlo, unde locuiesc cei doi în prezent, pînă la nașterea copilului.

"Nole" și soția sa mai au împreună un băiețel, Stefan, care a venit pe lume în octombrie 2014, tot în Principatul Monaco.

"Jelena suspecta încă de la începutul acestui an că este gravidă, însă a decis să facă o vizită unui medic, care i-a confirmat fericita veste. Ea l-a anunțat pe Novak prin telefon pînă să  ajungă acasă. Amîndoi au țipat practic de bucurie, deoarece și-au dorit mereu să aibă doi copii", a declarat pentru site-ul respectiv un apropiat al familiei tenismanului.

Novak Djokovic (29 ani), cîștigătorul ediției de anul trecut a turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, urmează să revină în competiție cu ocazia Mastersului 1.000 de la Indian Wells (SUA).