• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Usain Bolt, Simone Biles, Nico Rosberg şi Leicester, premianţii Laureus 2017

Usain Bolt, Simone Biles, Nico Rosberg şi Leicester, premianţii Laureus 2017

There are no translations available.

Atletul jamaican Usain Bolt, gimnasta americană Simone Biles, pilotul german de Formula 1 Nico Rosberg şi echipa engleză de fotbal Leicester City au primit cele mai importante premii în cadrul Galei Laureus 2017, care a avut loc marţi la Monte Carlo, notează BBC.

Usain Bolt, în vîrstă de 30 de ani, a fost numit sportivul anului 2016. Jamaicanul a cîştigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, în probele de 100 de metri, 200 de metri şi ştafeta de 4x100 de metri. Bolt are opt medalii olimpice de aur în carieră.

Simone Biles, în vîrstă de 19 ani, a primit premiul pentru cea mai bună sportivă a anului trecut. Gimnasta americană a cîştigat patru medalii de aur la JO de la Rio, cu echipa, la individual compus, sărituri şi sol, la care se adaugă o medalie de bronz la bârnă.

Leicester City, campioana en-titre în Premier League, a primit trofeul pentru "spirit în sport". Antrenorul Claudio Ranieri şi căpitanul Wes Morgan au fost prezenţi la gala din Monte Carlo. Leicester avea o cotă de 5000 la 1 pentru cîştigarea trofeului în Anglia.