• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Echipa Dinamo-MAI, campioană națională la volei masculin

Echipa Dinamo-MAI, campioană națională la volei masculin

There are no translations available.

Echipa de volei masculin Dinamo-MAI Chișinău și-a adjudecat în week end, la complexul de sporturi ”Dinamo” din capitală, titlul de campioană națională, ediția 2016-2017, relatează MOLDPRES.

Ea a învins-o în cea de-a treia partidă programată cu scorul 3-2 pe formația USM-Bostovan Chișinău, majorînd scorul general la 3-0 și intrînd în posesia titlului.

”Studenții” au creat inițial impresia că vor răsturna soarta finalei  după ce au cîștigat primul set cu scorul 25-22. ”Polițiștii” însă au adus egalitatea (1-1) pe tabela de marcaj după setul al doilea în care au învins cu 25-20 și chiar dacă au pierdut în următorul (20-25) au fost evident mai buni în setul al patrulea (25-18) și mai preciși în acțiuni, calmi, siguri de sine în ultimul set (15-10).

În primul meci disputat Dinamo-MAI, condusă de Valentin Pereu, i-a întrecut cu 3-2 pe elevii lui Alexandru Diudicov, iar într-al doilea cu 3-1.

Sala ”Dinamo” s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru toți doritorii de a privi ultimul meci al turneului play-off. Partida a fost urmărită și de ministrul de Interne Alexandru Jizdan, care a oferit cupa campioanei.

Locul trei i-a revenit formației Dinamo Tiraspol, care a devansat-o cu scorul general 2-0 pe Speranța-Gagauzyia Vulcănești.