• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Oleg Televca a devenit campion al Olimpiadei APSM la tenis

Oleg Televca a devenit campion al Olimpiadei APSM la tenis

There are no translations available.

Oleg Televca a obținut în week end, în premieră, titlul de campion al Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova, desfășurată la sala Școlii specializate din str. Eugen Coca a capitalei, relatează MOLDPRES.

El și-a adjudecat titlul după ce în finală l-a învins cu scorul 6-1 pe atașatul de presă al clubului de fotbal Academia Chișinău, Vadim Carauș. Anterior  l-a învins și în faza grupelor, dar cu scorul 6-2, fiinf unciul care  respectat  principiul handicapului de vîrstă față de veteranul turneului, Ion Robu (68 de ani), reporter la AIS MOLDPRES. Acest meci  s-a încheiat cu scorul 6-3 în favoarea campionului.  ”Am jucat mult timp fotbal de performanță și îmi place mult spiritul de fair play. Tenisul îl practic doar cînd am puțin timp liber”, a declarat cîștigătorul, care activează jurist pe baze obștești în cadrul APSM.

Vadim Carauș a fost campion în urmă cu patru ani.  El l-a devansat în semifinală cu scorul 6-4 pe premiantul ediției precedente Aracadie Munteanu, producător la PRO TV. Acesta a ocupat locul trei după ce l-a învins în ultimul meci cu scorul 6-4 pe Vladislav Lucaș, angajat la postul de televiziune din Tiraspol.

Olimpiada APSM se desfășoară la zece probe: bowling, biliard, tenis de masă, tenis, baschet, badminton, fotbal, joc de dame, șah și natație. Ediația actuală este a 18-ea.