• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Aproape de a repeta un record al Olimpiadelor APSM

Aproape de a repeta un record al Olimpiadelor APSM

There are no translations available.

Olimpiada Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) a desemnat la sala Academiei de Studii Economice din Moldova, premianții la baschet (aruncarea la coș de la punctul de pedeapsă), relatează MOLDPRES.

Campion a devenit reporterul AIS MOLDPRES, Ion Robu, cu 7 puncte din 10 posibile. Locul doi i-a revenit lui Iulian Bogatu, ziarist independent, care a acumulat 6 puncte în faza finală, la egalitate cu veteranul Alexei Jereghi, dar l-a învins pe acesta la aruncările de departajare cu rezultatul de 4 puncte din 5 posibile.

În faza preliminară, cele mai multe puncte – 8 din 10 – le-a acumulat cîștigătorul concursului. Titlul cucerit este al patrulea în ultimii șapte ani. Lui îi aparține și recordul Olimpiadelor, 9 puncte din 10 posibile, stabilit în 2010.

Olimpiada APSM se desfășoară pentru a 18-ea oară. Campioni au mai devenit anul curent Sergiu Busuioc (bowling), Stas Cernavca (biliard), Alexei Jereghi (tenis de masă), Oleg Cernavca (tenis de cîmp). Pînă la 2 iulie, Ziua Internațională a Jurnalistului Sportiv, se vor mai desfășura concursurile de șah, joc de dame, natație și fotbal.