• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Oleg Televca a cîștigat turneul de tenis ”Press Cup Dr. Oetker”

Oleg Televca a cîștigat turneul de tenis ”Press Cup Dr. Oetker”

There are no translations available.

Reprezentantul Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM), Oleg Televca a devenit cîștigătorul turneului de tenis ”Press Cup Dr. Oetker”, desfășurat la Tenis Club Curtea de Argeș (România), relatează MOLDPRES.

“Totul a fost organizat impecabil, într-o atmosferă caldă, prietenească, cu un nivel ridicat sportiv. Mi-a făcut mare plăcere să particip la acest concurs„,  a declarat învingătorul.

Din componența delegației moldovenești a făcut parte și președintele APSM, Eduard Ciobanu. ”Am discutat pe parcursul vizitei posibilități de conlucrare, inclusiv pe arene sportive, la diferite discipline. Există șanse a această colaborare să fie aprofundată pe viitor, deoarece prin organizarea deja al 18-lea an a Olimpiadei APSM avem niște tradiții, discipline sportive la care am putea desfășura în comun diferite turnee”, a subliniat oficialul.

Turneul ”Press Cup Dr. Oetker” s-a desfășurat a patra oară. El a reunit circa 40 de jurnaliști. Concursul feminin a fost cîștigat de campioana mondială și olimpică la scrimă Ana Maria Popescu.

(Reporter I.Robu, editor A.Răileanu)

În imagine: O.Televca