• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various APSM a desfășurat concursul de natație

APSM a desfășurat concursul de natație

There are no translations available.

Decanul facultății Pedagogie de la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Sergiu Busuioc a devenit, în premieră, la bazinul instituției unde activează, campion al Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) la natație pe distanța de 25 metri, stil liber, relatează MOLDPRES.

El a parcurs-o în 16,43 de secunde, timp ce constituie un nou record al competiției. Vechea performanță – 16,85 secunde – îi aparținea fotoreporterului de la site-ul sporter.md, Victor Orehov, clasat de data aceasta pe locul doi. Pe locul trei s-a situat producătorul de la PRO TV, Arcadie Munteanu, care a evoluat în finală grație victorie la limită  - diferența de 4 sutimi de secundă în calificări în fața veteranului Ion Robu de la AIS MOLDPRES, plasat pe locul patru.

Campioni pînă în prezent au mai devenit: Sergiu Busuioc (bowling), Stas Cernavca (biliard), Alexei Jereghi (tenis de masă), Dumitru Plămădeală (badminton), Ion Robu (baschet), Oleg Televca (tenis de cîmp),Pavel Brădescu (șah), Eduard Ciobanu (joc de dame).