• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Roger Federer, cel mai respectat tenisman

Roger Federer, cel mai respectat tenisman

There are no translations available.

Roger Federer este cel mai respectat jucător din tenisul mondial, atît pentru realizările sale profesionale, cît şi datorită modestiei de care dă dovadă în afara terenului. Elena Vesnina, proaspăt campioană în proba de dublu la Wimbledon, a povestit cum arată o zi în vestiar alături de elveţian.

Federer nu a devenit un tip arogant în ciuda faptului că a cîştigat 19 titluri de Grand Slam şi este considerat cel mai mare star din tenis.

Roger a fost lăudat de Vesnina, sportivă care a participat alături de elveţian la dineul campionilor de la Wimbledon: "Toată lumea vrea să facă poze cu el în această seară, chiar şi jucătorii. Întotdeauna a fost cel mai popular jucător din circuit! De fiecare dată cînd intră în vestiar, se face linişte, iar toată lumea se uită la el".

Jucătoarea şi-a exprimat mirarea că Federer este un om foarte modest: "Roger este un mare star, dar nu arată niciodată asta! A rămas cu picioare pe pămînt, galant şi atent cu toată lumea. Federer respectă oamenii, nu contează că este vorba de angajaţi ai turneului sau de alţi jucători. De asemenea, acelaşi lucru îl pot spune şi despre Rafael Nadal", a adăugat Elena, citată de tennisworldusa.org