• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Abramovich la al treilea mariaj eșuat

Abramovich la al treilea mariaj eșuat

There are no translations available.

Roman Abramovich este în prag de divorţ! Cît îl poate costa despărţirea pe patronul lui Chelsea, omul cu o avere estimată la peste 7 miliarde de euro, potrivit ProSport.

Patronul lui Chelsea, miliardarul Roman Abramovich (50 de ani), s-a despărţit de soţia sa, Dasha Zhukova (36 de ani), iar cei doi urmează să divorţeze, anunţă presa din Anglia.

Cei doi s-au cunoscut în 2005 şi s-au căsătorit în secret trei ani mai tîrziu, în 2008, avînd împreună doi copii, iar acum şi-au anunţat despărţirea printr-un comunicat de presă: "După 10 ani împreună, am luat dificila decizie de a ne despărţi, dar vom rămîne prieteni apropiaţi, părinţi şi parteneri în proiectele pe care le-am dezvoltat împreună.

Sîntem determinaţi să ne creştem împreună cei doi copii şi vom continua să colaborăm în calitate de co-fondatori ai Museului Garage de artă contemporană din Moscova şi ai centrului cultural "New Holland Island", din Sankt Petersburg".

Cît îl va costa divorţul pe Abramovich? La ultima despărţire, de Irina Vyacheslavovna Malandina, Abramovich a ajuns la o înţelegere pentru a plăti aproximativ 170 de milioane de euro, plus un acord prin care afaceristul rus se obligă să acopere toate cheltuielile necesare creşterii celor cinci copii pe care îi are împreună cu Irina.