• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Noi la Universiada Mondială de la Taipei (China)

Noi la Universiada Mondială de la Taipei (China)

There are no translations available.

Judocanul moldovean Dorin Goțonoagă (81 kg) a ratat ieri obținerea unei medalii la Universiada Mondială, care se desfășoară în Taipei (China).

El a repurtat trei victorii în faza preliminară a turneului, cîștigînd seria sa. În semifinală, însă, a fost învins de campionul Seungsu Lee (Coreea de Sud), iar în meciul pentru medalia de bronz i-a cedat brazilianului Vinicius Taranto.

Coechipierii Denis Vieru (66 kg) și Norin Tătărescu (73 kg) nu a depășit astăzi faza preliminară a competiției.

Halterofilul Serghei Cechir, clasat pe locul șase la Jocurile Olimpice de la Rio, a ocupat astăzi treapta a noua în concursul categoriei de pînă la 69 de kilograme cu rezultatul 289 kg (134 la stlul smuls, 155 la aruncat).

Vadim Dimitrov (taekwondo) a depășit o etapă în limitele categoriei de 54 kg, dar a cedat în următoarea.Dan Olaru și Alexandra Mîrca nu au depășit faza preliminară în concursul individual de tir cu arcul.

Sportivii moldoveni vor mai participa la următoarele genuri de sport: Serghei Marghiev, Andrian Mardare, Dimitriana Surdu (toți la atletism), Stepan Dimitrov (taekwondo), Ion Țerna, Ecaterina Cîlcic (ambii la haltere).

Reprezentanții Republicii Moldovei au cucerit la edițiile precedente ale Universiadelor Mondiale 3 medalii de aur, 4 de argint și 15 de bronz. Campioni au devenit atleții Natalia Cerchez, Ion Luchianov și Zalina Marghieva.Actuala ediție se va încheia pe 27 august.