• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Iulia leorda și Svetlana Saenko au cedat premiantelor la Mondiale

Iulia leorda și Svetlana Saenko au cedat premiantelor la Mondiale

There are no translations available.

Luptătoarele moldovene Iulia Leorda (53 kg) și Svetlana Saenko (75 kg) au cedat ieri în primele meciuri disputate premiantelor Campionatului Mondial, ratînd piedestalul de onoare.

Iulia Leorda a fost învinsă în primul meci (10-0) de campioana Vanesa Kaladzinskaya din Belarus, iar în recalificări a fost întrecută cu scorul 3-1 de Maria Prevolaraki (Grecia) și a ocupat locul 16 printre 25 de concurente.

Svetlana Saenko a fost întrecută în prima partidă (10-0) disputată de medaliata cu bronz  Jstina Di Stasio (Canada) și s-a situat pe locul 23 dint tot atîtea participante.

Astăzi în concurs se vor încadra luptătorii de stil liber. Anatol Buruian (57 kg) se va întîlni în primul meci, conform sorților, cu Andrei Dukov (România). Andrei Perpelița (61 kg) se va confrunta cu Rinya Nakamura (Japonia), iar Piotr Ianulov (86 kg) – cu Pool Greiro din Peru.

Din componența lotului național mai fac parte Dmitrii Malencov (65 kg), Mihail Sava (70 kg), Evgheni Nedealco (74 kg), Piotr Ianulov (86 kg), Nicolae Ceban (97 kg) și Alexandru Romanov (120 kg).

Campionatul se va încheia pe 27 august.