• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Ambasada Ungariei la Chișinău organizează un seminar internațional de Kyokushinkai Kan Karate

Ambasada Ungariei la Chișinău organizează un seminar internațional de Kyokushinkai Kan Karate

There are no translations available.

Ambasada Ungariei la Chișinău coordonează în colaborare cu diferite instituții cu începere de astăzi la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) lucrările unui seminar internațional de Kyokushinkai Kan Karate.

Ele sunt conduse de Attila Toth (Ungaria, 5 dan), maestru internațional, multiplu campion european, respectiv, de Aurel Condrea (Republica Moldova, 4 dan), președintele federației naționale de profil. La sfârșitul lor circa 150 de sportivi (copii, tineri ș i adulți din Republica Moldova, Ucraina, România și Ungaria) vor susț ne examene la kata, kihon (mișcări, tehnici) și kumite (lupte).

”Este o plăcere să organizăm asemenea manifestări la USEFS”, a declarat pentru Agenție astăzi Levente Gyula Sass, șeful Departamentului Consular al Ambasadei Ungariei la Chișinău.

Seminarul se va desfășura până pe 26 noiembrie. Federația națională a împlinit recent un sfert de veac de la fondare. Ambasada Ungariei la Chișinău, în colaborare cu ea, aduce mulțumiri pentru suportul acordat la buna desfășurare a lucrărilor seminarului de Reprezentanța Gedeon Richter î Moldova, Compania Turkish Airlines, Nobil Luxury Boutique Hotel, Restaurantul Pegas.