• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Asociația Presei Sportive din Moldova a desfășurat un turneu tradițional

Asociația Presei Sportive din Moldova a desfășurat un turneu tradițional

There are no translations available.

Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) a organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă tradiționalul turneu la jocul de dame, relatează MOLDPRES.

”Este deja o în tradiție de a ne întâlni în această perioadă de timp la tabla de concurs cu toți doritorii din cadrul APSM. La finele ei discutăm sumar despre programul competițional al Olimpiadei APSM pentru anul curent. Facem un schimb de informații despre evenimentele de ultimă oră. În context, situația care a bulversat mediul sportiv a fost neparticiparea, în premieră, a minimum unui ziarist sportiv moldovean la Jocurile Olimpice de iarnă, care se vor desfășura curând în Coreea de Sud, și acțiunile ce urmează să fie întreprinse pentru a nu admite așa ceva pe viitor”, a declarat pentru agenție președintele APSM, Eduard Ciobanu.

Referitor la tradiționala Olimpiadă a APSM în 2018, el a precizat că startul ei va fi dat în februarie curent. ”Vom începe tradițional cu bowling-ul. Ne vom întrece la 10 probe sportive. Noutatea este că va fi desemnat în premieră campionul absolut după disputarea celor 10 probe din cadrul programului competițional”, a precizat oficialul.

Turneul la jocul de dame a reunit nouă participanți. Primul loc i-a revenit lui Eduard Ciobanu. Pe locul doi s-a situat ziaristul independent Pavel Brădescu, angajat actualmente la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport. Pe locul trei s-a situat reporterul Agenției MOLDPRES, Ion Robu. Turneul s-a desfășurat la Clubul Republican de Șah și Joc de Dame.