• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Memorialul de handbal ”Anatol Pervanciuc” se va desfășura după o nouă formulă

Memorialul de handbal ”Anatol Pervanciuc” se va desfășura după o nouă formulă

There are no translations available.

Ediția a doua a memorialului de handbal masculin ”Anatol Pervanciuc” va avea loc conform unei noi formule, a declarat ieri ,  într-o conferință de presă, arbitrul competiției Leonid Gordievschi,  relatează MOLDPRES.

”Concursul  se va desfășura cu o întrerupere de aproximativ o sâptamână de zile după disputarea primului meci. Asta pentru că o echipă participantă are programată  în perioada respectivă  o evoluție la un alt turneu. Din acest motiv ea va disputa în avans practic toate partidele”, a precizat oficialul.

În primul meci disputat ieri la complexul de sporturi Alexia din capitală s-au întâlnit formațiile chișinăuiene Olimpus-85 USEFS și Fortuna. Raportul inițial relativ echilibrat de forțe al competitoarelor s-a răsfrânt în prima repriză și pe tabela de marcaj. Scor, 16-14 în favoarea Fortunei. La începutul reprizei a doua în teren au intrat pentru Olimpus-85 USEFS frații Alexei și Alexandru  Pervanciuc. Plusul lor de experiență, măiestrie au făcut până la urmă diferența  pe tabela de marcaj. Scor final, 38-28 în favoarea echipei Olimpus-85 USEFS.  ”E un rezultat logic”, a rezumat succint la finele întâlnirii pentru agenție Alexandru Pervanciuc.

La turneu vor mai participa echipele PGU Tiraspol și Vodnik Iujnâi (Ucraina). Meciurile se vor desfășura pe 30-31 ianuarie la complexul Alexia. Câștigătoarea primei ediții a turneului a fost anul trecut formația Politehnica Iași (România).