• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various APSM a desfășurat primul turneu anul curent

APSM a desfășurat primul turneu anul curent

There are no translations available.

Asociația Presei Sportive din Moldova a organizat la complexul Plaza din capitală primul concurs din cadrul tradiționalei Olimpiade, care se desfășoară anual – bowling-ul.

Surprinzător câștigător a devenit reporterul Gheorghe Lungu de la Impact TV, care a debutat la Olimpiadele jurnaliștilor sportivi,  iar pe locul doi s-a situat ziaristul independent Andrei Loghin. Locul trei i-a revenit premiantului ediției precedente Arcadie Munteanu de la PRO TV.

Câștigătorul din anul trecut Serghei Busuioc, șef de catedră la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, a ocupat locul patru. ”Prin asta este frumos sportul. Prin surprizele oferite, prin răsturnările spectaculoase de scor, pe tabela de marcaj, în terenurile de joc. Chestia-i că în fazele decisive emoțiile au, uneori, câștig de cauză și concentrarea scade”, astfel a comentat campionul din anul trecut prestația sa.

Următorul turneu din cadrul programului competițional va fi biliardul. Vor  urma concursurile de tenis de masă, baschet,  badminton, șah, tenis, joc de dame, înot și fotbal. ”În scopul creării unei atmosfere și mai competitive este posibil să fie instituit un premiu special pentru campionul absolut al Olimpiadei”, a declarat președintele APSM, Eduard Ciobanu. La ediția precedentă cele mai multe puncte le-a acumulat Arcadie Munteanu. Olimpiada APSM se desfășoară cu începere din 2000.