• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Confesiunea Simonei Halep

Confesiunea Simonei Halep

There are no translations available.

Simona Halep a explicat unul dintre motivele pentru care impresionează de fiecare dată la Roland Garros. Ion Ţiriac, managerul din umbră al constănţencei, este cel care o face pe Simona să se simtă ca acasă.

Halep este pregătită din toate punctele de vedere pentru a ataca turneul de Grand Slam de la Roland Garros (27 mai - 10 iunie). Simona a mărturisit că Ion Ţiriac, omul care a ajutat-o să devină lider mondial, îi îmbunătăţeste şi starea de spirit: "Paris e oraşul meu preferat, îmi fac şi vacanţele aici. Este un lucru frumos că am toţi apropiaţii alături de mine, cum este şi domnul Ţiriac, care m-a ajutat foarte mult să ajung pe primul loc. Este o atmosferă plăcută în jurul meu şi le mulţumesc că mă susţin şi îmi dau energie pozitivă", a declarat Halep pentru Eurosport.

Ţiriac o susţine Halep şi îi urmăreşte toate meciurile sportivei la Roland Garros, dintr-o lojă în schimbul căreia plăteşte anual 80.000 de euro. Simona mai are un atu la turneul de Mare Şlem desfăşurat pe zgură - experienţa bogată: "Turneul de la Roland Garros este foarte special pentru mine, deoarece am câştigat la junioare şi mi-a rămas acea amintire plăcută. Tot timpul mă simt ca acasă, de aceea probabil este un Grand Slam special pentru mine şi de aceea am făcut două finale aici", a mai precizat Halep.