• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Procurorii au trimis dosarul lui Ilie Năstase la Brigada Rutieră

Procurorii au trimis dosarul lui Ilie Năstase la Brigada Rutieră

There are no translations available.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au transmis dosarul fostului jucător de tenis Ilie Năstase către poliţiştii de la Brigada Rutieră, pentru completarea probatoriului, au precizat pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat pe 25 mai, în jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, în zona ambasadei Chinei, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Potrivit sursei citate, era vorba de fostul jucător de tenis Ilie Năstase.

Întrucât se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, acestuia i s-a cerut să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi dus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice. Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice. În aceeaşi zi, lui Năstase i s-a întocmit un al doilea dosar penal.