• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Echipa CS Djoker Chişinău a obţinut al 6-lea titlu de campioană naţională la fotbal pe plajă

Echipa CS Djoker Chişinău a obţinut al 6-lea titlu de campioană naţională la fotbal pe plajă

There are no translations available.

Formaţia CS Djoker Chişinău a devenit a şasea oară consecutiv, campioană naţională la fotbal pe plajă.

De această dată însă ea şi-a adjudecat titlul suprem într-un meci suplimentar („de aur”) disputat cu echipa Olimpia-Stels Bălţi. Asta pentru că la finele campionatului ambele au acumulat acelaşi număr de puncte. Partida desfăşurată a avut toate caracteristicele unei finale dramatice: CS Djoker a condus cu 4-2, dar cu puţin timp până la fluierul de încheiere a fost egalată (4-4), în reprizele suplimentare  dictate scorul a rămas nemodificat şi au urmat loviturile de departajare, după executarea cărora Djoker a învins cu 3-1.

"Echipele sunt de o valoare aproximativ egală. La 4-2 am avut victoria în buzunar, dar ne-am relaxat puţin, am comis greşeli şi am reluat totul de la început. A fost, până la urmă, un meci interesant şi asta-i esenţialul”, a declarat pentru mass-media căpitanul campioanei, Andrei Negară.

La ceremonia de premiere au participat Eduard Creţu, preşedintele Asociaţiei de fotbal pe plajă, Alexandru Golban, directorul echipelor de fotbal ale federaţiei naţionale de profil, Iurie Bulgăreanu, secretarul general al Asociaţiei de fotbal pe plajă. CS Djoker va reprezenta în primăvara anului viitor Republica Moldova în preliminariile Campionatului European.