• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Luptătoarea Anastasia Nichita va evolua la un club din India

Luptătoarea Anastasia Nichita va evolua la un club din India

There are no translations available.

Luptătoarea moldoveană de stil liber Anastasia Nichita în vârstă de 19 ani (57 kg) şi antrenorul ei Tudor Cârlan au semnat un contract cu clubul Haryana Hammers din New Delhi, care evoluează în Pro Wrestling League (India), relatează MOLDPRES cu referire la diferite surse.

Condiţiile acordului nu sunt făcute publice, dar semnatarii lui au făcut mai multe declaraţii pentru mass-media. „Va fi o experienţă bună pentru noi. Este o posibilitate şi de a câştiga un ban în plus”, a declarat Anastasia Nichita. „Va avea şi şansa de a concura cu multe luptătoare redutabile, va beneficia de cantonamente, dea se antrena în condiţii mai bune”, a spus Tudor Cârlan.

Anastasia Nichita este cea mai bună luptătoare moldoveană. Anul trecut ea a devenit campioana mondială Under-20 şi Under-23, campioană europeană de junioare, vicecampioană europeană Under-23. Potrivit antrenorului ei, Tudor Cârlan, sportiva ar putea să obţină şi un bilet de acreditare la Jocurile Olimpice de la Tokyo (Japonia, 2020). "Totul este posibil dacă vom avea susţinerea necesară", a spus tehnicianul.

Performera este originară din Tătărești (Strășeni), studentă la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.

La clubul Haryana Hammers sunt legitimaţi încă trei sportivi de peste hotare: Tetiana Omelchenko (62 kg, Azerbaidjan), Ali Shabanov (86 kg, Belarus) şi Oleksandr Khotsianivskyi (125 kg, Ucraina).