• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Wladimir Klitschko ar putea reveni în ring

Wladimir Klitschko ar putea reveni în ring

There are no translations available.

Sportivul britanic Dillian Whyte a mărturisit că i-a făcut o invitaţie unuia dintre cei mai mari pugilişti din istorie, Wladimir Klitschko, pe care acesta nu a refuzat-o. Whyte vrea să îşi măsoare forţa cu ucraineanul.

"Klitschko revine cu siguranţă. I-am oferit o luptă şi ne-a spus că are nevoie de două meciuri de încălzire înainte de a intra în ring cu mine. Este un compliment uriaş în ceea ce mă priveşte pentru că a fost campionul absolut atâţia ani.

100% revine în box. Este un tip inteligent şi ştie cum să se joace cu presa. Face ceea ce a făcut atâţia ani. Pentru Klitschko este importantă legenda, nu contează banii. Vrea doar să îşi întărească imaginea în acest sport. Dacă revine şi pierde nu se întâmplă nimic. Dacă revine şi câştigă, e uimitor", a spus Dillian Whyte (30 de ani), pentru BBC.

Sportivul britanic este deţinătorul titlurilor WBC Silver şi WBO International la categoria grea, în timp ce Wladimir Klitschko (42 de ani) s-a retras din box după ce a fost învins de doi britanici, Tyson Fury şi Anthony Joshua, în ultimele sale două lupte.