• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Anastasia Nichita a fost invincibilă în campionatul Indiei

Anastasia Nichita a fost invincibilă în campionatul Indiei

There are no translations available.

Luptătoarea moldoveană de stil liber Anastasia Nichita (57 kg) a fost de neînvins în PRO Wrestling League, campionatul Indiei pe echipe, relatează MOLDPRES.

Ea a repurtat victorii în toate cele șase meciuri disputate pentru clubul Haryana Hammers din New Delhi la care a fost legitimată, devenind cu el campioana țării.

Anastasia Nichita a debutat în campionatul Indiei. În primul meci a învins-o cu 9-0 pe vicecampioana Asiei, Sarita de la UP Dangal. În partida a doua, a întrecut-o cu 12-0 pe Katherina Zhydachivska de la echipa Delhi Sultans. Meciul al treilea contra luptătoarei indiene Pooja Dhanda de la clubul MP Yodha s-a încheiat cu scorul 8-7 în favoarea luptătoarei moldovene. Apoi a învins-o pe Mimi Hristova (Punjab Royals) cu 13-0. Cu două din luptătoarele menționate s-a mai întâlnit o dată în continuare. În semifinală a devansat-o cu 11-2 pe Katherina Zhydachivska, iar în finală a învins-o prin tuș pe Mimi Hristova.

”A fost o experiență interesantă, foarte necesară pentru Anastasia. Cu unele dintre adversare pe care le-a înfruntat în campionatul Indiei ar putea să se întâlnească la Campionatele European, Mondial. Am învățat și eu multe lucruri utile. M-am convins o dată în plus ce mult contează pentru antrenor și capacitatea de a fi manager. Obiectivul nostru principal rămâne să fie calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2020)”, a declarat pentru agenție la recentul campionat național Tudor Cârlan, antrenorul Anastasiei Nichita.

Anastasia Nichita este cea mai bună luptătoare moldoveană. Anul trecut ea a devenit campioană mondială Under-20 şi Under-23, campioană europeană de junioare, vicecampioană europeană Under-23. Performera în vârstă de 19 ani este originară din Tătărești (Strășeni), studentă la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.