• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Componența lotului național U-23 de lupte libere pentru Europene a fost stabilită

Componența lotului național U-23 de lupte libere pentru Europene a fost stabilită

There are no translations available.

Componența lotului național Under-23 de lupte libere, care va participa la Campionatul European din anul curent, a fost stabilită, relatează MOLDPRES.

Din echipă vor face parte următorii luptători: Mihai Lapp (57 kg), Vitalie Bunici (60 kg), Maxim Saculțan (65 kg), Vasile Diacon (70 kg), Gheorghe Pascalov (74 kg), Ivan Ichizli (79 kg), Andrian Grosul (86 kg), Gheorghe Erhan (97 kg), Samhan Jabrailov (120 kg).

”Vom concura la toate categoriile de greutate prevăzute în programul competițional. Șanse teoretice de a urca pe podiumul de premiere au toți membrii lotului. Va deveni însă premiant doar cel care se va pregăti în timpul rămas până la Europene mai bine de acest turneu important”, a declarat pentru agenție antrenorul secund al lotului național Ruslan Bodișteanu. ”Sigur că ne gândim la modul serios să obținem medalii. Să vedem însă cum va fi”, a mărturisit antrenorul Ion Vremere, care-i pregătește pe Vitalie Bunici și Andrian Grosul.

Cel mai titrat luptător din lot este Maxim Saculțan, care a devenit anul trecut medaliat cu bronz la Europenele Under-23.

Cel mai bun luptător moldovean de stil liber este Petru Marta, care-i dublu campion european, premiant la Campionatul Mondial, campion al Uniunii Sovietice și al Spartachiadei popoarelor din URSS. Campionatul European Under-23 din anul curent se va desfășura pe 4-10 martie la Novi Sad (Serbia).