• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various O jucătoare se retrage de la Roland Garros după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer

O jucătoare se retrage de la Roland Garros după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer

There are no translations available.

O jucătoare şi-a anunţat retragerea de la Roland Garros după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Nicole Gibbs a aflat vestea neplăcută după o vizită la dentist.

Nicole Gibbs (26 de ani, 117 WTA) a anunţat că a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer şi nu va mai putea juca în acest sezon de zgură, incluzând astfel şi retragerea de la Roland Garros (26 mai - 9 iunie).

Jucătoarea din Statele Unite ale Americii a explicat pe Twitter că problemele au ieşit la iveală după un control la dentist, fiind îngrijorată de o umflătură apărută în cavitatea bucală: "Biopsia a arătat că sufăr de o formă rară de cancer, mai exact cancer la glandele salivare. Din fericire, această formă de cancer are o prognoză favorabilă, iar medicul are încredere că operaţia va fi suficientă pentru tratament. Chiar şi-a dat acordul să mai joc câteva turnee în ultimele săptămâni, care să mă ajute să mă distrag puţin de la această situaţie".