• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Arcadie Munteanu a devenit campion al APSM la tenis de câmp

Arcadie Munteanu a devenit campion al APSM la tenis de câmp

There are no translations available.

Ziaristul Arcadie Munteanu a devenit în week-end campion al Olimpiadei Asociaţiei Presei Sportive din Moldova (APSM) la tenis de câmp, relatează MOLDPRES.

În meciul final, el l-a învins cu scorul 6-3 pe reporterul independent Vadim Carauş, pe care l-a întrecut şi în faza grupelor cu 6-4. „Impresia mea a fost că în finală el nu a dorit să forţeze, să câştige cu orice preţ. A jucat mai mult pentru plăcere”, a declarat pentru agenţie câştigătorul competiţiei. Locul trei i-a revenit angajatului AIS MOLDPRES, Ion Robu.

Arcadie Munteanu, producător la PRO TV, a câştigat turneul de tenis de câmp a doua oară consecutiv.

Ultima probă din cadrul Olimpiadei APSM 2019 va fi fotbalul şi se va desfăşura la finele lunii curente. În programul ei competiţional figurează şase probe: bowling, biliard, joc de dame, şah, tenis de câmp şi fotbal. Din calendarul competițional au fost excluse, comparativ cu edițiile precedente, baschetul, badmintonul, natația și tenisul de masă.

Actuala ediţie a Olimpiadei APSM este a 20-ea. Bilanţul ei este făcut tradiţional în ajunul Zilei Internaţionale a Jurnalistului Sportiv, pe 2 iulie, instituită de Asociaţia Internaţională a Presei Sportive.