• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Denis Vieru a prezentat un master-class în Spania

Denis Vieru a prezentat un master-class în Spania

There are no translations available.

Campionul mondial universitar la judo Denis Vieru, medaliat cu bronz la Mondialele din anul curent, a prezentat un master-class în Spania, relatează MOLDPRES.

”Am combinat, cu sprijinul antrenorului meu, Veaceslav Bacal, utilul cu plăcutul. M-am odihnit aproximativ două săptămâni și am avut întâlniri la diferite cluburi din această țară. Am rămas plăcut surprins de tot ce am văzut, primirea ce mi s-a făcut”, a declarat performerul pentru agenție la revenirea în țară.

„În afară de judo, mai analizez și alte variante de a-mi aranja pe viitor viața”, a mai specificat Denis Vieru, fără a menționa proiectele respective.

”Am mai mulți cunoscuți în Spania, unde am antrenat cândva. Am apelat la ei la puțin timp după încheierea Campionatului Mondial de la Tokyo, pentru a efectua un curs de recuperare. Totul a fost peste așteptările noastre”, a spus tehnicianul.

Denis Vieru este cel mai bun judocan moldovean. El a absolvit anul curent Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport. A câștigat în 2019 turneele de Grand Slam de la Paris și Baku, Grand Prix de la Antalya, argintul la turneul Grand Prix de la Zagreb, a devenit campion mondial universitar (Napoli) și a obținut bronzul la Mondialele de la Tokyo. Cu aceste performanțe, el este candidatul principal la titlul de cel mai bun sportiv al anului.