• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Liverpool a învins toate echipele din Premier League!

Liverpool a învins toate echipele din Premier League!

There are no translations available.

Liverpool a câștigat și restanța cu West Ham United, scor 2-0. Cormoranii au 19 puncte avans față de City și de trei ori mai multe decât WHU. 19 adversari în Premier League. Toți bătuți într-un sezon formidabil.

Liverpool devastează Premier League. Chiar și când nu atinge maximum, câștigă. Restanța cu West Ham United? Victorie! A 23-a în 24 de etape. Doar WHU rămăsese neînvinsă în acest campionat fenomenal. Nu a scăpat nici ea. The Reds i-a bătut deja pe toți, ca niciodată până acum în elită. Mai reușise o dată performanța, în urmă cu 124 de ani (da, 1896!), însă era în liga secundă.

Miercuri seară, a lipsit Mané, accidentat. Salah a jucat și pentru el, cu gol și assist. De la startul sezonului 2017-2018, egipteanul a înscris și a pasat decisiv în 14 meciuri de Premier League, cinci mai multe decât orice alt jucător.

Cu Mighty Mo, LFC are 19 puncte avans față de City. 70 de puncte după 24 de runde, de trei ori peste West Ham. Inimaginabil! Într-un ritm perfect, va încheia competiția cu 112 puncte! Ar fi absolut incredibil.

Fericit de un nou succes, Jürgen Klopp exclamă exuberant: „Mi-aș lăsa copiii cu acești băieți, aș fi sigur că au grijă de ei. Am încredere totală". Totuși, managerul vede și minusuri, mereu observă și punctele sale, când sunt.

„Nu a fost o performanță strălucitoare. Mi-ar fi plăcut să fi jucat și mai bine". Recordurile nu-l interesează. Nu îi pasă când aude că le-a învins pe toate celelalte 19 echipe. „Eu nu simt că lucrurile stau astfel. Voiam să câștig meciul, dar nu mă gândeam că sunt 18 formații, să fie 19", afirmă managerul. „Când plonjezi în apă, nu respiri 38 de partide. Apoi, ieși la suprafață și privești în jur. Așa văd eu".

Nu va fi nevoie să-și țină respirația încă 14 etape, până pe 17 mai, la deplasarea cu Newcastle. Cu siguranță, cineva îl va avertiza să iasă la suprafață cu mult timp înainte: „Hei, ia o gură de aer. Ești campion!". Primul titlu al lui Liverpool în Premier. Și primul după fix 30 de ani în campionatul englez.

66 de goluria marcat Mo Salah în 95 de meciuri jucate în Premier; ca o comparație, tot la Liverpool, Fernando Torres a avut 65 de reușite în 102 partide

125 de goluri a influențat decisiv Salah la Liverpool (87 de reușite și 38 de assisturi), adunând 136 de meciuri în toate competițiile în nici trei sezoane

Gazeta sporturilor