• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Echipa Olimpus-85 a învins în derbiul campionatului naţional de handbal

Echipa Olimpus-85 a învins în derbiul campionatului naţional de handbal

There are no translations available.

Echipa Olimpus-85 Chişinău a învins, la complexul Alexia din capitală, cu un scor la limită 36-35, în meciul-derbi din campionatul naţional de handbal masculin formaţia PGU Tiraspol, relatează MOLDPRES.

Partida-retur s-a desfăşurat cu tribunele pline şi a ţinut în suspans spectatorii până în ultimele secunde. Cu câteva secunde până la încheierea ei gazdele conduceau cu scorul 36-35, iar oaspeţii obţin dreptul la o lovitură de la 9 metri. Au ratat-o şi gazdele au învins.

„Toţi, absolut toţi membrii echipei au depus maximum de eforturi pentru a câştiga acest meci. Toţi merită felicitări, aplauze pentru că au reuşit să smulgă această victorie preţioasă”, a declarat pentru agenţie directorul onorific al clubului Olimpus-85, Leonid Gordievschi.

În tur a învins PGU cu o diferenţă de cinci goluri. „Nu este exclus ca la finele campionatului, în caz de egalitate de puncte, să fie disputat un meci de baraj”, a opinat secretarul general al Federaţiei naţionale de profil, Nicolae Vizitiu, care a fost supervizorul derbiului desfăşurat.

PGU este campioană naţională en-titre. Olimpus-85 are în palmares şase titluri naţionale. Clubul va marca anul curent 35 ani de la fondare.