• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various MCLAREN ARE UN NOU BOLID ÎN F1: Prezentarea monopostului MCL35 a avut loc la Woking

MCLAREN ARE UN NOU BOLID ÎN F1: Prezentarea monopostului MCL35 a avut loc la Woking

There are no translations available.

Echipa McLaren a dezvăluit noul său monopost MCL35 pentru ediţia din acest an al Campionatului Mondial de automobilism Formula 1, informează publika.md.

Prezentarea a avut loc la sediul central al lui McLaren, în orăşelul Woking din apropierea Londrei, şi a fost transmisă în direct pe internet. Britanicii au decis să păstreze și în acest an culorile tradiționale - portocaliu și albastru - implementate de fondatorul Bruce McLaren.

La fel ca anul trecut, noul monopost va utiliza un motor furnizat de Renault, cu ajutorul căruia britanicii au încheiat sezonul precedent pe locul 4 în clasamentul constructorilor, cu 145 de puncte.

Precum în 2019, echipa McLaren va aborda noul sezon cu aceeaşi doi piloţi: britanucul de 20 de ani Lando Norris şi spaniolul de 25 de ani Carlos Sainz de Castro.

Prima sesiune de teste din acest an a echipei McLaren va avea loc pe circuitul de la Barcelona în perioada 19-21 februarie și va fi urmată de alte antrenamente de trei zile între 26 şi 28 februarie pe același circuit.