• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Membrii loturilor naționale au reluat antrenamentele în aer liber

Membrii loturilor naționale au reluat antrenamentele în aer liber

There are no translations available.

Membrii loturilor naționale la toate genurile sportive au reluat cu începere de miercuri, 22 aprilie, antrenamentele în spații deschise, conform dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, relatează MOLDPRES.

Boxerii Școlii specializate de box din Grimăncăuți (Briceni) au fost printre primii care s-au încadrat în acest proces. ”Programul de antrenamente se desfășoară, în temei, pe terenul de sport din vecinătatea Școlii. În pregătiri se află Vadim Gavriliuc, Davron Bozorov, Andrei Zatușevschi, Egor Bejenaru, Andrei Zaplitnâi. În funcție de posibilități, vine și Vasile Belous, premiant al Campionatului European. Accentul este pus pe fortificarea condiției fizice specifice”, a declarat astăzi pentru agenție Antrenorul Emerit, Petru Caduc.

Potrivit lui, se caută soluții pentru a-i încadra în pregătiri și pe alți doi membri ai lotului național: Alexei Zavatin și Dumitru Coșciug. Primul se antrenează individual acasă la Măgdăcești (Criuleni), iar al doilea – de asemenea la baștină (Tighina). ”Cred că în timpul apropiat o să rezolvăm și această problemă. De-ar trece mai repede coronavirusul acesta, care ne-a scos din ritmul obișnuit de lucru”, a adăugat tehnicianul.

La Școala din Grimăncăuți au fost educați medaliații olimpici Vitalie Grușac și Veaceslav Gojan, premianții Campionatelor Europene Victor Cotiujanschi, Dumitru Galagoț, Vasile Belous, laureații Campionatelor Mondiale Universitare Mihail Muntean, Andrei Zatușevschi.