• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various În Australia au reintrat în funcțiune bazinele de înot, terenurile de golf, dar și alte sporturi

În Australia au reintrat în funcțiune bazinele de înot, terenurile de golf, dar și alte sporturi

There are no translations available.

În Australia au reintrat în funcțiune bazinele de înot, terenurile de golf, dar și alte sporturi, relatează diferite surse electronice.

Potrivit lor, această țară a devenit cea mai sigură din lume în acest moment din punct de vedere al luptei împotriva COVID-19. Dacă în urmă cu o lună se înregistrau acolo 460 de cazuri într-o singură zi, în prima zi din mai s-au înregistrat doar 16. "Australienii au obținut o învoire. Trebuie să repornim economia, trebuie să repornim societatea", a spus premierul Scott Morrison, preluat de CNN.

Regiunea Queensland nu a mai raportat niciun caz nou din 27 aprilie, în timp ce Australia de Sud de mai bine de o săptămână.

În Australia, o țară cu aproximativ 25 de milioane de locuitori, au fost confirmate până la 1 mai 6.783 de cazuri de coronavirus și 98 de decese. Numărul pacienților care s-au vindecat este de 5.789. De asemenea, restaurantele, puburile și sălile de gimnastică se vor deschide la data de 15 mai.