• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Novak Djokovic a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Novak Djokovic a fost testat pozitiv la noul coronavirus

There are no translations available.

Sârbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunţat astăzi că a fost testat pozitiv la noul coronavirus, relatează diferite surse electronice.

Novak Djokovic este cel de-al patrulea sportiv care a participat la Adria Tour, fiind testat pozitiv la COVID-19.

Anterior, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Liderul mondial este considerat acum responsabil pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Alexander Zverev şi Marin Cilic, alţi doi sportivi care au participat la Adria Tour, au fost testaţi şi ei, iar rezultatele sunt negative.

"Djokovic, criticat pentru organizarea evenimentului", titrează New York Times, care scrie că sârbul se confruntă cu un val de contestatari.

Jucătorii prezenţi la Adria Tour au petrecut după meciuri. Imaginile au apărut pe reţelele sociale. În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

La primul turneu, de la Belgrad, spectatorii din tribune nu au păstrat distanţa socială şi nu au purtat măşti. Jucătorii s-au îmbrăţişat pe teren, iar Djokovic a postat apoi fotografii cu o petrecere a jucătorilor după meciuri