• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Doi performeri au decedat din cauza coronavirusului

Doi performeri au decedat din cauza coronavirusului

There are no translations available.

Un fost luptător bulgar, de numai 33 de ani, Nikolai Șterev şi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti irakieni, Ahmed Radhi (56 ani), au murit după ce au contractat COVID-19, relatează diferite surse electronice.

Irakianul Ahmed Radhi a jucat de 121 de ori pentru echipa naţională a ţării sale, pentru care a marcat 62 de goluri. Celebritatea însă nu l-a ajutat şi în ciuda eforturilor medicilor a murit. Radhi a fost internat şi s-a aflat sub tratament. Iar după ce s-a simţit bine a plecat acasă, ca să nu mai ocupe locul în spital şi el să fie alături de familie. Din păcate, în câteva ore starea i s-a înrăutăţit şi nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Bulgarul Nikolai Șterev, 33 de ani, a stat internat mai mult de o lună. Fost sportiv de performanţă în lotul naţional de lupte al Bulgariei, Nikolai a fost intubat în ultimele trei săptămâni într-o secţie de terapie intensivă. Fost campion naţional al Bulgariei în 2018, fiul unui fost medaliat olimpic, Simeon Shterev, Nikolai Shterev a participat la competiţii până anul trecut, când s-a retras după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping.