• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various lie Năstase, indignat după descalificarea lui Djokovic de la US Open

lie Năstase, indignat după descalificarea lui Djokovic de la US Open

There are no translations available.

Ilie Năstase, fostul lider ATP, a reacționat după descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open. Sârbul a lovit cu mingea în gât o arbitră de linie, însă "Nasty" consideră prea drastică decizia luată împotriva sârbului.

Descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open a devenit imediat ştirea momentului, iar numeroși foști mari jucători au comentat evenimentul. De la Darren Cahill la Tim Henman, Boris Becker sau John McEnroe, toți au vorbit despre incidentul în care a fost implicat numărul 1 ATP.

Ilie Năstase (74 de ani) s-a declarat consternat de decizia luată împotriva sârbului și este de părere că gestul lui Nole nu a fost unul intenționat: "Eu știu că el e un băiat foarte liniștit, am fost surprins de toată treaba asta și nu cred că a lovit-o pe doamna arbitru cu intenție. El n-are antecedente, nu e violent. Dacă mai dă de o mie de ori, n-o mai lovește pe doamna. Din câte am înțeles, el era cu spatele când a lovit mingea.

"E puțin politic. S-a mai întâmplat ca Serena Williams să-și iasă din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. La Djokovic, au folosit regulamentul din plin.

E păcat ca Djokovic să plece din turneu în felul acesta. E păcat pentru tenis, pentru turneu, ar trebui să se oprească! Sincer, nici nu m-am uitat la US Open. Dacă nu sunt spectatori, nici nu mă mai interesează atât de mult. Ce să urmăresc? Niște antrenamente?", a continuat primul lider din istoria ATP.

Novak Djokovic a fost exclus de la US Open în urma momentului petrecut în finalul primului set din disputa cu Pablo Carreno Busta. Supărat pentru că nu-i ieșea jocul, liderul ATP a lovit cu mingea o arbitră de linie.