• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Ilie Năstase are 74 de ani, dar nu se lasă! A vorbit cu Ioana şi e gata pentru "a doua Simona Halep"

Ilie Năstase are 74 de ani, dar nu se lasă! A vorbit cu Ioana şi e gata pentru "a doua Simona Halep"

There are no translations available.

Ilie Năstase (74 de ani) are cinci copii, din trei căsnicii, fostul mare tenismen fiind tatăl a patru fete şi al unui singur băiat.

Totuși, legendarul sportiv, care a reacționat după ce Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open, nu vrea să se oprească aici.

”Nasty” are planuri mari. A stabilit cu actuala sa soție, Ioana Simion (va împlini 45 de ani pe 15 septembrie), să facă un copil. Chiar dacă are deja patru fete, Năstase își mai dorește una.

”Ne gândim să facem o fetiță. Nu de alta, dar și ea (n.r. - Ioana) mereu și-a dorit o fetiță, care să joace tenis. Facem a doua Halep”, a spus Ilie Năstase, la Pro Tv.

”Cel mai inteligent om din lume”, așa cum Năstase este alintat de prietenul Ion Țiriac, are numai cuvinte de laudă la adresa jumătății sale.

”Soția mea? Are clasă, este o doamnă în sensul adevărat al cuvântului. Are un băiat de 24 de ani și e și bunică acum”, a mai spus Năstase.

Ilie Năstase a petrecut toată vara la mare și a explicat și de ce. ”Mi-am luat buletin de Constanța. Avem un apartament aici. Și anul trecut am stat mult la mare.

Așa suntem aproape și de Hârșova, acolo unde este mama Ioanei, o vizităm des. Suntem aproape de aceeași vârstă, așa că ne înțelegem bine”, a mai spus Ilie Năstase, în stilu-i inconfundabil.