• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Usain Bolt, depistat pozitiv cu COVID-19

Usain Bolt, depistat pozitiv cu COVID-19

There are no translations available.

Bolt, medaliat olimpic de 8 ori, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Acesta se află în izolare acasă, în Jamaica, după ce săptămâna trecută a organizat o petrecere aniversară, cu ocazia împlinirii a 34 de ani, informează CNBC.

„Pentru a fi sigur, am intrat în autoizolare și am lăsat-o mai moale”, a spus Bolt, care a avut un mesaj pentru fanii săi: „Rămâneți în siguranță, oamenii mei”.

Săptămâna trecută, vineri, Bolt a organizat o petrecere aniversară la care au participat persoane cunoscute din lumea fotbalului, precum Raheem Sterling de la Manchester City și Leon Bailey, jamaicanul de la Bayer Leverkusen.

După ce a efectuat testul pentru coronavirus, Bolt a îndemnat persoanele care au participat la petrecere să se izoleze. Potrivit Sky Sports, Sterling a efectuat deja un test pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ. Ceea ce înseamnă că acesta ar putea face parte din lotul Angliei pentru meciurile din Nations League care vor avea loc la începutul lui septembrie.