• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Selecționata MAI a cîștigat campionatul structurilor de forță din țară la tir

Selecționata MAI a cîștigat campionatul structurilor de forță din țară la tir

There are no translations available.

Reprezentativa Ministerului Afacerilor Interne (MAI)  a cîștigat astăzi la poligonul ”Dinamo” campionatul structurilor de forță din țară, concursul pe echipe.

Victoria în clasamentul general pe echipe a fost determinată, în mare măsură, de primul loc ocupat de Ion Slisarenco la proba pușcă unde a învins cu rezultatul de 91 de puncte din 100 posibile, locul doi pe care s-a clasat Ion Zaharia la exercițiul pistol Makarov-4, locul trei la proba Makarov-1 pe care s-a situat Iurie Cușnir, evoluțiie bune ale celorlalți doi membri ai lotului, Remis Țurcan și Mihail Cerlat.

La individual campioni au mai devenit: Andrei Ivanov de la Centrul Național Anticorupție (proba pistol Makarov-4, 87 de puncte din 100 posibile) și Veaceslav Prodan (SPPS, 89 puncte din 100 posibile).

Tirul a fost a treia probă din programul competițional. Anterior au avut loc turneele de minihaltere și sambo la care a dominat selecționata MAI. Ea conduce și în clasamentul general după trei probe disputate. Următorul concurs – triatlonul – este programat pentru 11-12 iunie.

La festivitatea de inaugurare a competiției a participat viceministrul de Interne Ion Țurcan.