• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Frații Vadim și Stepan Dimitrov au evaluat șansele lotului național la Mondialele de taekwondo

Frații Vadim și Stepan Dimitrov au evaluat șansele lotului național la Mondialele de taekwondo

There are no translations available.

Frații Vadim și Stepan Dimitrov, care se află în prezent la Campionatul Mondial de taekwondo de la Celiabinsk (Rusia), au apreciat, într-o conferință de presă, prezentată de site-ul worldtaekwondo2015.com, șansele membrilor lotului național de a deveni premianți.

”Obiectivul meu este să mă clasez în primii șase la categoria de greuatate pînă la 58 de kilograme. Asta îmi va oferi șansa de a lupta în continuare pentru un bilet olimpic de acreditare la Olimpiada de la Rio de Janeiro (Brazilia, 2016). Deocamdată mă situez pe locul 32 în clasamentul mondial”, a spus Vadim Dimitrov.

”Speranțele noastre principale sînt legate de evoluțiile britanicului Aaron Cook (80 kg), căruia i-a fost acordată anul curent cetățenia Moldovei. El are un palmares care insuflă respect. Este campion european în 2010, 2012 și 2014, cîștigător la diferite turnee internaționale, participant la Jocurile Olimpice”, a declarat Stepan Dimitrov, care este campion european anul trecut la categoria de pînă la 54 kilograme.

Ieri Vadim Dimitrov a învins în primul meci reprezentantul Bulgariei  și i-a cedat sportivului din Thailanda, fiind eliminat din concurs. De asemenea a părăsit competiția și coechipierul Vladislav Arventi (68 kg), premiant la Europene. El a învins în primele două meciuri sportivii din Vietnam și Uzbekistan și i-a pierdut campionului Statelor Unite al Americii.

Campionatul se va încheia pe 18 mai.