• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Campionatul MAI la volei a desemnat învingătoarele în două grupe valorice

Campionatul MAI la volei a desemnat învingătoarele în două grupe valorice

There are no translations available.

Campionatul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) la volei, grupele a doua și a treia valorice, desfășurat timp de două zile la stadionul ”Dinamo” din capitală, s-a încheiat astăzi.

Selecționata Inspectoratului de Poliție din Ștefan Vodă a devenit cîștigătoare în seria a treia valorică după ce în finală a întrecut-o cu scorul 2-1 pe reprezentativa din Telenești. Ea a învins în primul set cu scorul 25-18, a condus în setul a l doilea cu 19-9, dar surprinzător a cedat cu 23-25. Diferența de măiestrie a finalistelor a devenit vizibilă în setul al treilea cîștigat clar cu 15-9.

Locul trei a revenit echipei Inspectoratului de Poliție din raionul Drochia.

În grupa a doua valorică campioană a devenit formația Inspectoratului de Poliție din sectorul Botanica. Ea a fost urmată, în ordine, de echipele din sectorul Buiucani și Ciocana. ”Lupta pentru locurile premiante a fost tensionată. Fiecare participantă și-a dorit să urce pe podiumul de premiere. Pînă la urmă au învins cele mai bune dintre competitoare. Succese la serviciu. Ne întîlnim la anul”, a declarat la festivitatea de închidere șeful adjunct al Clubului Sportiv Central ”Dinamo”, Victor Șendrea, colonel de poliție, sub patronajul căruia s-au desfășurat turneele.

Următoarea disciplină sportivă din programul competițional este crosul. Competiția va avea loc la 3 iunie.