• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Primele surprize la turneul de Mare Slam de la Wimbledon

Primele surprize la turneul de Mare Slam de la Wimbledon

There are no translations available.

Eliminari surpriza la turneul de Mare Slam de la Wimbledon. Românca Simona Halep și canadianca Eugenie Bouchard au pierdut în primul tur. In acelați timp, în concursul masculin, favoriții s-au impus lejer.

Simona Halep a dat piept cu slovaca Jana Cepelova și a cîștigat primul set cu 7 la 5. În continuare, însă, jucătorea din Romania a fost de nerecunoscut. Cepelova a dictat ritmul partidei și s-a impus cu 6 la 4 și 6 la 3.

Nu a fost o zi buna nici pentru Eugenie Bouchard. Canadianca, numărul 12 mondial, a jucat contra sportivei din China, Ying-Ying Duan, care ocupa locul 117 in lume. Duan a învins cu 7 la 6 și 6 la 4. Pe tabloul masculin, Roger Federer l-a bătut clar pe Damir Dzumhur, din Bosnia, scor 6 la 1, 6 la 3 și 6 la 3. In acelașii timp, spaniolul Rafael Nadal a trecut de brazilianul Thomaz Belluci cu 6 la 4, 6 la 2 și 6 la 4.

Favoritul publicului, britanicul Andy Murray nu a avut probleme în duelul cu Mihail Kukushkin din Kazahstan, partenerul lui Radu Albot la dublu, pe care l-a bătut cu 6 la 4, 7 la 6 și 6 la 4. Campionii de la Wimbledon, în concursurile masculin si feminin, se vor îmbogăti cu cîte 1 milion 880 de mii de lire sterline.