• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Fotbal Cum vrea Neymar să dovedească că a fost abuzat rasial

Cum vrea Neymar să dovedească că a fost abuzat rasial

There are no translations available.

Neymar a fost eliminat în prelungirile partidei dintre PSG și Marseille, scor 0-1, și a pus gestul său ireprobabil pe acuzațiile de rasism la adresa lui Alvaro Gonzalez, care l-ar fi înjurat și l-ar fi numit „maimuță”.

În fața unui asemnea scandal, au apărut tot felul de comentarii, astfel că acum se pune problema ca toate acuzațiile lui Neymar să fie și dovedite.

Oficialii celor de la PSG sunt încrezători că vor putea dovedi presupusul abuz rasial la care a fost supus starul brazilian al campioanei Franței. Jurnaliștii de la ”Le Parisien” au punctat faptul că gruparea din Ligue 1 a format rapid o echipă care să ancheteze acest caz și care să adune și dovezi prin care să dovedească ce susține Neymar.

Téléfoot Chaine, postul de televiziune care a transmis partida, susțin că nu dețin dovezi care să susțină atacul rasist al spaniolului la adresa brazilianului. Cu toate acestea, cei din club, susțin aceeași jurnaliști francezi, sunt în plin proces de disecare al unor imagini care aparțin postului BeIN Sports, care a transmis meciul de duminică seară în Orientul Mijlociu.

Mai mult, diriguitorii grupării pariziene ”sunt din ce în ce mai încrezători”, pe parcurs ce imaginile sunt analizate la sânge, că acuzațiile de rasism lansate de Neymar sunt adevărate.

Grupul de lucru al celor de la PSG diseacă în acest moment fiecare imagine, fiecare unghi din imaginile primite din partea celor de la BeIN Sports și par optimiști că vor ajunge la momentul în care vor demonstra că Alvaro Gonzalez l-a făcut maimuță, în spaniolă, pe Neymar.